Ik ben Nino Lefevre

Gepassioneerd door de accordeon leerde ik het beroep door stages bij gerenommeerde buitenlandse accordeonreparateurs en bouwers, ook bij een bandoneonbouwer.

In Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Tsjechië en Slovenië bezocht ik accordeonfabrieken, trekzakbouwers, tongen-, stemstok-, balgfabrikanten, leveranciers van accordeononderdelen...

Zo bouwde ik een goede en betrouwbare kennis op en de nodige vaardigheden, waarmee ik u nu ten volle van dienst kan zijn.

Wat kan ik voor u doen

Met alle merken en modellen van uw chromatische accordeon (knop of klavier) en van uw diatonische accordeon (trekharmonica of trekzak), uw bandoneon, accordina of concertina kunt u bij mij terecht voor:

Alle onderhoud en reparaties

Alle stemmingen

Micro-inbouw

Zelf onderdelen ontwerpen en vervaardigen

Workshops

Hoe ga ik tewerk

Nino’s accordeonservice is een huis van vertrouwen: ik open het instrument in uw bijzijn; daarbij bespreek ik met u de zicht-, hoor- en voelbare mankementen en ik wijs u ook op de te voorziene problemen. Voor dat onderzoek en de kostenraming wordt een tarief van een halfuur aangerekend. Bij effectieve uitvoering van de werken in mijn atelier is dat bestek gratis.

Wanneer ben ik bereikbaar

Enkel op afspraak. Mijn atelier heeft geen vaste openingsuren. Om een onnodige verplaatsing te vermijden, kunt u mij best op voorhand vrijblijvend contacteren.

Reportage op WTV

Herbekijk de reportage van WTV over Nino's accordeonservice.

Bekijk foto's en video's

Op onze Facebookpagina worden regelmatig foto's van herstellingen geplaatst.

Like us on Facebook

Adres en contactgegevens

Nino Lefevre Stuur ons een bericht

Route